Het aanbieden van de juiste producten of combinatie van producten aan uw klant is van meerwaarde voor de klant en daarnaast bevorderlijk voor de (bij)verkoop. Met behulp van krachtige variant detectie-algoritmes kunt u vergelijkbare producten, compatibele producten en accessoires aanbieden, gebaseerd op productkenmerken (ook wel features genoemd). Zo kunnen ook logische productfamilies worden gemaakt en aangeboden, bijvoorbeeld op uw website.

Onze oplossing

Squadra Machine Learning Company heeft een reeks verschillende detectie-algoritmen ontwikkeld waarmee men de complete productdataset kan verwerken en waardoor betekenisvolle relaties tussen de producten gedetecteerd kunnen worden. Dit kan voor de volgende doeleinden worden gebruikt:

Accessoires en compatibele producten

Onze Machine Learning algoritmen analyseren de kenmerken van producten en bepalen welke producten en accessoires compatibel zijn. Bijvoorbeeld ‘electronische apparaten met een display over USB-C aansluiting’. Het algoritme kan de hierbij passende accessoires en producten suggereren. Het model kan ook worden uitgebreid met bijvoorbeeld verkoopdata, waardoor gefilterd kan worden op combinaties die vaak samen worden gekocht.

Vergelijkbare producten

Onze algoritmen kunnen vergelijkbare producten van verschillende leveranciers vinden, zodat u uw klanten alternatieven voor een bepaald product kunt aanbieden tegen een betere prijs of marge, of als een product niet op voorraad is kunt u een alternatief product bieden. Om het aantal geboden alternatieven te beperken, bepalen onze slimme algoritmes de belangrijkste productkenmerken van producten.

Ons platform kan worden aangepast om elke beschikbare productinformatiestandaard en taal te ondersteunen.

Meer weten?

Download de whitepaper!

Download

Meer services

Maar we doen meer binnen Smart Product Data Management

Smart Product Data Management

Classification

Lees meer

Smart Product Data Management

Data Enrichment

Lees meer

Smart Product Data Management

Product Conversion

Lees meer